2018. január 11., csütörtök 16:35

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2018. január 11., csütörtök (OS) - Meg kell védeni a Soros-hálózattól Magyarországot! - Reagálás az Alkotmánybíróság napirendjére

Az Alkotmánybíróság napirendjére azért került a külföldről finanszírozott szervezetek átláthatóságáról szóló törvény, mert a törvénnyel szemben Jobbik, LMP, MSZP, DK összefogás jött létre és az ellenzék támadást indított ellene. Kitartunk a törvény mellett, mert meg kell védeni a Soros-hálózattól Magyarországot. A Soros által pénzelt szervezetekhez egyre több pénz ömlik, hogy befolyásolják a bevándorláspolitikát és a magyar választásokat.  A Soros-szervezeteknek jelentős szerepe van a bevándorlás szervezésében, a brüsszeli migránspárti döntések előkészítésében, a Magyarország elleni támadásokban, egyre aktívabbak vidéken is, ahol bevándorlásszervező irodákat akarnak nyitni. A magyar választási kampányba is be akarnak avatkozni, mert el akarják távolítani az Orbán-kormányt a Soros-terv útjából. Figyelemreméltó, hogy a törvény elleni hadjáratban az LMP, a Jobbik, az MSZP és más baloldali pártok is a Soros-hálózat segítségére siettek, ez jól mutatja, hogy a Soros-hálózat a teljes magyar ellenzéket bábként rángatja.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

Kiadó: Fidesz