2018. január 12., péntek 09:58

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. január 12., péntek (OS) -

    A világban sok olyan választást rendeztek az elmúlt pár évben liberális demokráciákban, ahol ellenérdekelt hatalmak, döntően Oroszország, be tudtak avatkozni informatikai úton. Ezt meg kell akadályozni. Az elnyomó, illiberális, Putyin-barát Orbán-kormánynak azonban nem hisszük el, hogy mindent elkövetnek ennek érdekében. Korábban bőrfejüket küldtek a népakarat érvényesülésének megakadályozására, mostanság pénzbüntetéssel sújtják az ellenzéki pártokat. A következő lépés már a választási rendszerek átláthatatlan és eltitkolt működtetése lesz.
Az Együtt választmányi elnöke követeli, hogy a kormány és az NVI minden adatot hozzon nyilvánosságra az idén év eleji választási rendszer-teszt hibáiról. Az Országgyűlésnek pedig az új Nemzeti Választási Bizottságba többpárti, konszenzusos tagokat kell választania fideszeses bábok helyett, mert e nélkül sem szabad, sem tisztességes nem lesz a mostani választás.

Szigetvári Viktor
az Együtt választmányi elnöke
    
     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.