2018. január 12., péntek 14:40

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2018. január 12., péntek (OS) - DK: Azok építenének atomerőművet, akik barakkot sem tudtak? - Még most kell leállítani Paks2-t!

    A hírek szerint nem feleltek meg az előírásoknak azok az ideiglenes barakkok, amelyeket Paks2 építésének idejére építettek volna. Azok után, hogy a Roszatom Paksra tervezett atomerőművének Finnországba szánt pontos másáról kiderült, hogy veszélyes, valamint napvilágra került az is, hogy a bővíteni akart paksi atomerőmű folyamatosan süllyed, most azzal kell szembesülnünk, hogy azok akarnak atomerőművet építeni, akik még egyszerű, ideiglenes épületeket sem tudnak az előírások szerint előállítani.

A Demokratikus Koalíció szerint még most kell leállítani Paks2-t! A DK-Szolidaritás szövetség a kormányváltás után nem fogja megvárni, hogy a paksi komédiából tragédia legyen; le fogjuk állítani a paksi bővítést. Nem lehet a hazánk és a magyarok biztonságát kockára tenni azért, mert Orbán Viktor így akarja kielégíteni közvetlen főnökét, Vlagyimir Putyint.

Molnár Csaba
ügyvezető alelnök
DK

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.