2018. január 13., szombat 14:03

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. január 13., szombat (OS) - Liberálisok: Orbán Viktor vállaljon felelősséget a magyarok megvezetéséért!

A Magyar Liberális Párt nem magyarázkodást, hanem az igazságot várja Szijjártó Pétertől, miután a Külgazdasági és Külügyminisztérium helyettes államtitkára január 10-én a Times of Malta című lapnak azt nyilatkozta, a magyar kormány 1300 embert fogadott be titokban az elmúlt évben. Gulyás Gergely ezt egy szombati interjúban is megerősítette, bár azt tagadta, hogy mindez titokban történt volna. Az Orbán-kormány tízmilliárdokat költött a Soros-terv elleni kampányra, most viszont a vezető fideszes politikusok megszólalásaiból kiderült, a Fidesz már végre is hajtotta azt.

A Liberálisok felszólítják Szijjártó Pétert, haladéktalanul számoljon be róla, hogy pontosan mikor és kiket fogadott be Magyarország. Ha ez nem volt titok – ahogy Gulyás Gergely állította - tájékoztatták-e erről az Országgyűlést? Milyen összefüggésben áll ez a bejelentés azzal, hogy Orbán Viktor korábban egyértelműen közölte: Magyarország egyetlen menekültet sem fog befogadni? Szeretnénk, ha a Fidesz és a kormány egyértelmű és világos választ adna arra, hogy pontosan milyen tervet is hajtanak végre.

Kiadó: Magyar Liberális Párt