2018. január 13., szombat 14:49

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye
    Budapest, 2018. január 13., szombat (OS) -

    Juhász Péter, az Együtt elnöke vezeti az Együtt listáját, Szigetvári Viktor a párt miniszterelnök-jelöltje

Az Együtt Országos Politikai Tanácsa ma elfogadta a párt elnöksége által előterjesztett országos listát a 2018-as parlamenti választásokra.

A lista vezetője Juhász Péter, az Együtt elnöke. Az Együtt politikájához híven a listán nagy számban szerepelnek női jelöltek: az első 60 hely felén női politikus található.

Az Országos Politikai Tanács ülése után a párt küldöttgyűlése Szigetvári Viktort választotta az Együtt miniszterelnök-jelöltjének.

Az Együtt továbbra is nyitott az egyéni választókerületi együttműködésre, mert az egyéni jelölti szavazat egy népszavazás Orbán Viktorról, a listaszavazat pedig a jövőről szól. 

Az Együtt a saját listája mellett azért kampányol, mert a szélsőjobboldali és a sok baloldali alternatívával szemben az Együtt az egyetlen liberális demokrata párt, amely szabad és igazságos társadalmat akar teremteni. Az Együtt ezt a politikát fogja képviselni a következő országgyűlésben, és rendszerváltó koalíciós kormány létrehozását fogja támogatni.

A Fidesz hatalmának megtörése lehetséges 2018 tavaszán, és ebből felelős módon fogja kivenni a maga részét az Együtt.

Együtt

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.