2018. január 16., kedd 10:56

Szanyi Tibor EP-képviselő közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. január 16., kedd (OS) - Szanyi Tibor: az Energia csomag vitájában a tagállami szint a soros

    Tegnap vitát folytattak, szerdán pedig döntenek az Európai Parlament képviselői az energiahatékonyság javítását, a megújulók előretörését és az Energia Unió irányítását érintő törvénycsomagról.

"Az energiahatékonyság esetében nem kérdéses, hogy nagy hangsúlyt kell fektetnünk az intelligens, okos technológiákra. Üdvözlöm az erre vonatkozó módosításokat, hisz a Bizottság által is becsült éves szinten több mint 100 milliárd euró értékű beruházást csak ily módon lehet elképzelni. Az okos technológiákat ösztönözni szükséges, kizárólag piaci alapon ezek a technológiák nem fognak a legkisebb településekre eljutni. Azokban a régiókban, ahol a megélhetés gondot jelent, nem az energiahatékonyság fog előtérbe kerülni, hisz már csak kényszerűségből is az olcsóbb technológiákat fogják használni." - világította meg Szanyi Tibor európai parlamenti képviselő.

     Kiadó: Szanyi Tibor EP-képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.