2018. január 16., kedd 14:40

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. január 16., kedd (OS) -

    Szigetvári Viktor: Orbán Viktor elnyomásba taszítja Magyarországot!

Az Együtt liberális demokrata pártként szabad és igazságos társdalomért küzd

Az Együtt felszólítja a Fideszt, hogy fejezzék be a Nyugat ellen folytatott szabadságharcot, mert abból csak szegénység és keleti elnyomás lesz. Térjenek észhez, és kérjenek bocsánatot a magyar polgároktól!

Megjelent a Freedom House 2018-as jelentése a demokrácia és a szabadságjogok állapotáról világszerte. Ebből kiderül: a maga 72 pontjával az EU-s országok közül már Magyarország a sereghajtó.

Szigetvári Viktor, az Együtt miniszterelnök-jelöltje szerint a Fidesz-kormányzás lerombolta a liberális demokráciát Magyarországon, helyére az illiberális állam lépett - ezt bizonyítja a friss jelentés is. Orbán Viktor illiberális kormányzása lecsúszásba, szegénységbe és elnyomásba taszítja hazánkat. A jelenlegi magyar politikai rendszerben számos nemzetközi és univerzális norma sérül. 2010 óta legális, de illegitim eszközökkel egy szűk személyi kör sajátította ki a hatalmi eszközöket, alkotmányellenes módon.

Szigetvári Viktor felszólítja a Fideszt, fejezze be a Nyugat-ellenes, putyini mintát követő, illiberális politikát, mert abból csak keleti elnyomás és szegénység lesz!

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.