2018. január 17., szerda 18:38

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye
    Budapest, 2018. január 17., szerda (OS) -

    Az Együtt visszalépteti képviselőjelöltjét Pécsett Mellár Tamás javára a Baranya megyei 1. számú egyéni választókerületben

Az Együtt elnöksége mai ülésén úgy döntött, Mellár Tamás független jelöltet támogatja a Baranya megyei 1. számú országgyűlési egyéni választókerületben. Saját jelöltjét ennek értelmében visszalépteti, és a közös ellenzéki jelölt támogatására kér minden ellenzéki pártot és civil szervezetet.

Az Együtt meggyőződése, hogy a Fidesz 2018 tavaszi legyőzése érdekében minden egyes egyéni választókerületben a legesélyesebb jelöltnek kell indulnia. Ezért is támogatja a párt Mellár Tamás jelöltségét, aki hiteles, konzervatív jelölt, a Fidesz gazdaságpolitikájának szakértő kritikusa.

Mivel Pécsett mindkét egyéni választókerületben legyőzhető a Fidesz, így az Együtt azt kéri az ellenzéki pártoktól, hogy a Baranya megyei 2. számú országgyűlési választókerületben Berkecz Balázst, az Együtt alelnökét támogassák a Fidesz ellen induló egyetlen jelöltként. Berkecz Balázs helyi politikusként a fideszes vezetés legkeményebb és hiteles, szakértő kritikusa.
 
Együtt
     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.