2018. január 19., péntek 10:14

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. január 19., péntek (OS) -

    Töltsön Tarlós István egy éjszakát az Együtt elnökségének tagjaival!

Csak meleg irodákban merülhet fel, hogy a hajléktalanok jó kedvükben, a város többi lakója vagy a főpolgármester bosszantása érdekében alszanak télen az aluljárókban, ezért az Együtt elnökségének tagjai arra kérik Tarlós Istvánt, hogy vita eldöntését megkönnyítendő töltsön velük egy éjszakát az utcán.  

A főpolgármester 2018. január 12-i sajtótájékoztatója alapján ad hoc munkacsoportot hozott létre a hajléktalanprobléma kezelésére, azzal a céllal, hogy a budapesti aluljárók "a funkciójuknak megfelelő állapotba kerüljenek, és ne keltsék végső során a város rossz hírét". Tarlós István szerint ma csak az nem részesül hajléktalan-ellátásban, aki nem akar, valamint a sajtótájékoztatóján visszautasította és megengedhetetlennek nevezte az olyan nyilatkozatokat, miszerint épeszű ember nem megy be ezekre a szállókra. Felhívta a figyelmet, hogy továbbra is hatályos a főváros rendeletének az a része, amely a szabálysértési törvény felhatalmazása alapján egyes közterületeken tiltja az életvitelszerű ott-tartózkodást, de "az alkalmazás kíván megerősítést".

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.