2018. január 19., péntek 14:50

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. január 19., péntek (OS) - Liberálisok: Orbán is beismerte, hogy teljesítettük a kvótát

Altusz Kristóf, Pintér Sándor, Kovács Zoltán és Lázár János után a mai napon végre Orbán Viktor is beismerte a Kossuth Rádióban, hogy Magyarország teljesítette a brüsszeli kvótát, és több, mint 1300 migránst fogadott be csak az elmúlt évben. Orbán Viktor mai rádiónyilatkozata egy nyílt beismerése annak, hogy a Fidesz évek óta tudatosan átveri a magyar embereket. Nyílt beismerése annak, hogy az Orbán-kormány gyűlöletkeltő propagandája egy nyilvánvaló hazugságra épül. Miközben az adófizetők pénzéből több mint 70 milliárdot szórtak el a gyűlöletpropagandára, a menekült-és Soros ellenes kampányra.

Arra kérjük a miniszterelnököt, hogy adjon magyarázatot arra, miért titkolta el idáig az 1300 menekült befogadását. Ha már beismerte a magyar emberek tudatos megtévesztését, azzal a lendülettel fejezze is be a gyűlöletpropagandát, és számoljon el azzal, hogy miért keltett feleslegesen félelmet az emberekben! Felszólítjuk a Fideszt, hogy fejezze be a hazudozást! Felszólítjuk az Orbán-kormányt, hogy ne hozzanak törvényt valótlan állításokra hivatkozva az alapvető emberi jogokért küzdő civilek ellen! Ismerjék be, hogy Magyarország már teljesítette a kvótát és ne kockáztassák tovább hazánk uniós tagságát!

Kiadó: Magyar Liberális Párt