2018. január 19., péntek 17:18

A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleménye
    Budapest, 2018. január 19., péntek (OS) - Azok mozdultak meg a STOP SOROS ellen, akik kezdettől támadják a kormány bevándorláspolitikáját - reagálás a Magyar Helsinki Bizottság és már szervezetek sajtótájékoztatójára

    A STOP SOROS törvénycsomagot azok a szervezetek támadják a leghevesebben, amelyek szervezik és támogatják a bevándorlást és többségében Soros Györgytől kapják forrásaikat. A STOP SOROS törvénycsomag kizárólag a bevándorlást szervező, a migrációt elősegítő szervezetekre és a bevándorlást finanszírozókra vonatkozik, más civilszervezeteknek egyáltalán nem. A mai nyilatkozathoz csatlakozó szervezetek között épp azok vannak ott, akik kezdettől támadják a kormány bevándorláspolitikáját, akik Brüsszelbe jelentették fel hazánkat a kerítés, a jogi határzár, a tranzitzóna miatt, ők azok, akik támadták a kvótanépszavazást, a Soros-tervről szóló nemzeti konzultációt, és a terrorista Ahmed. H. szabadon engedését követelik. A társadalmi egyeztetés keretében a javaslatról mindenki elmondhatja véleményét a  velemenyezes@mk.gov.hu email címen.
     Kiadó: Kormányzati Tájékoztatási Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.