2018. január 20., szombat 18:01

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2018. január 20., szombat (OS) - A védelem nélküli határ azoknak a célja, aki be akarják engedni a migránsokat - reagálás Pataki Márton (Együtt) nyilatkozatára

Elképesztő, hogy a bevándorláspárti baloldal a határvédelem megszüntetését követeli, miközben az EU, a NATO, az ENSZ is elismeri, hogy a migráció nem áll meg, több tízmillió - többségében afrikai - bevándorlóra számíthat Európa a következő években. Az Együtt nem először tette nyilvánvalóvá, hogy ők is beengednék a migránsokat, Juhász Péter a Soros-hálózattal együtt már tavaly áprilisban is a határ megnyitásáért tüntetett Röszkén, Szigetvári Viktor pedig szintén azt nyilatkozta, hogy lebontaná a kerítést. A védelem nélküli határ és a kerítés lebontása Sorosnak és azoknak a célja, akik migránsokkal akarják elárasztani Európát.
     Kiadó: Fidesz