2018. január 22., hétfő 18:52

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2018. január 22., hétfő (OS) - Liberálisok: A Fidesz megszállta a magyar kultúrát

    A Liberálisok a magyar kultúra fideszes megszállása miatt tiltakoznak a mai napon. Az Orbán-kormány a magyar kultúra megőrzése és ápolása helyett a fideszes klientúra jól tartására, a társadalom megosztására és a pártpropaganda terjesztésére fordította az adófizetők pénzét. Az elmúlt években központi utasításra hazudták el történelmünket, állami kitüntetésekkel jutalmazták a szélsőjobboldali vezéreket, és elfojtották a kormánnyal kritikus, alternatív művészeti műhelyeket. Az illiberális államban a tehetség és a művészeti érték helyett egyedül a lojalitás számít.

A Liberálisok szerint 2018-ban, a magyar kultúra napján csak azt ünnepelhetjük, hogy hamarosan véget vethetünk az illiberális kultúrharcnak, amelynek legfőbb célja a sokszínű és szabad Magyarország felszámolása. Április 8-án közös erővel megállíthatjuk a Fidesz rombolását, és visszaadhatjuk a magyar kultúra szabadságát! Április közös erővel leválthatjuk az Orbán-kormányt!

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.