2018. január 26., péntek 20:29

A Magyar Mentőkutyás Szervezetek Országos Szövetségének közleménye (6. rész)
    Budapest, 2018. január 26., péntek (OS) -

    Regőczi László véleménye szerint ez élő példája annak, hogy hogyan lehet ezt tökéletesen csinálni. A szakmai háttér megléte feltétele volt a szövetség létrehozásának, de egy ilyen szervezet vezetőjének sokkal tágabb, a mentőkutyás szakmai ismeretektől eltérő sok-sok ismeretre van szüksége. Szólt arról, hogy miért vállal egy gazdasági szereplő támogatást, nagyköveti szerepet a mentőkutyás szervezetnél, a Szövetség, és tagszervezeteiben lévő potenciális erőről. Párhuzamot vont a cégének nemzetközi terjeszkedéséről és a világszínvonalú magyar mentőkutyás tevékenység ismertségének fokozásáról. Ő is hangsúlyozta, és elismerően szólt az önkéntesen végzett a mentőkutyás tevékenységről.
Orlik Zoltán a Magyar Mentőkutyás Szervezetek Országos Szövetségének elnöke emléklapot adott át Dr. Balázs Zsolt r. ezredes úrnak az ORFK Rendészeti Főigazgatóság Ügyeleti Főosztály szombathelyi Hívásfogadó Központjának osztályvezetőjének, a rendőrség részéről, a Szövetség számára nyújtott támogatás köszönete jeléül.    
Ezt követően vette át tiszteletbeli nagyköveti megbízó levelét Rasztovits Dávid, a Digitális Turizmus Zrt. vezérigazgatója. Suppan Márton, a Simplon Zrt. vezérigazgató megbízó levelét távollétében Szilágyi Viktória, a Simplon Zrt. képviselője vette át.    

     Kiadó: Magyar Mentőkutyás Szervezetek Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.