2018. január 31., szerda 09:25

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2018. január 31., szerda (OS) - Több, mint egymillió forintot fizethetnek Vona Gábornak a kormány hazugságai miatt

    A Fővárosi Törvényszék tegnap elsőfokú ítéletében kimondta, hogy a fideszes pestisracok. hu, a szocialista kötődésű kapcsolat. hu, valamint Vinnai Győző fideszes országgyűlési képviselő megsértették Vona Gábor jóhírnévhez fűződő jogát, amikor azt hazudták, hogy a Jobbik elnöke a Szürke Farkasok nevű terrorszervezet tiszteletbeli tagja. Az alpereseknek ezért bocsánatkérő levelet kell írniuk, valamint több, mint egymillió forint sérelemdíjat kell fizetniük, mivel nem tudták bizonyítani állításukat.
Miután kiderült, hogy a kormány a titokban 2300 migránst telepített be hazánkba, a Fidesz-KDNP hazugsággyárai újra elővették a régi hazugságaikat, hogy a lebukásról eltereljék a figyelmet és megpróbálják összemosni a Jobbik elnökét a terrorszervezettel. A Jobbik az újabb hazugságokért megteszi a szükséges jogi lépéseket.

Jobbik Sajtóosztály
    
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.