2018. január 31., szerda 10:03

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. január 31., szerda (OS) -

    Szigetvári Viktor: A kormány becsapta a fogorvosokat a nekik ígért 3 milliós támogatással

Az Együtt írásbeli kérdéssel fordul Balog Zoltánhoz, hogy megtudja, mi történt a megígért pénz kifizetésével

Szigetvári Viktor, az Együtt miniszterelnök-jelöltje felháborítónak tartja, hogy a kormány nem tartotta be az ígéretét, nem jutott el minden alapellátó fogorvoshoz a kormány hárommillió forintos év végi támogatása. A kormány nyilvánvalóan rossz módszert választott a támogatások eljuttatására. Az Együtt írásbeli kérdéssel fordul Balog Zoltánhoz, az emberi erőforrás miniszteréhez, hogy megtudja: mi történt a megígért pénz kifizetésével?

Nem jutott el minden alapellátó fogorvoshoz a kormány hárommillió forintos év végi támogatása, az önkormányzatok által működtetett körzetek jó részében ugyanis a helyhatóságok nem adták tovább az összeget az érintetteknek - értesült a Népszava.
Szigetvári Viktor szerint most kiderült, igaza volt az Együttnek, mikor decemberben egyedüli pártként felszólalt az ügyben. Az Együtt miniszterelnök-jelöltje elfogadhatatlannak tartja, hogy a Fidesz-kormány becsapta azokat a szakembereket, akiknek évek óta nem emeltek egy fillért sem az ellátási pénzükön.
    
     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.