2018. január 31., szerda 11:10

A Honfoglalás 2000 Egyesület közleménye
    Budapest, 2018. január 31., szerda (OS) - HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET: BOTKA MÁR TUDTA

    Nincs rá okunk, hogy akár egy jó szót is szóljunk Botkáról, ám neki több esze van, mint az egész balliberális oldalnak. Belátta, hogy ezt a választást az ellenzék nem nyerheti meg – elsőssorban Gyurcsány romboló tevékenysége miatt – ezért 2022 –re kell készülni pártjának. Tiszta viszonyokat akart teremteni: minden párt mérje fel külön-külön az erejét, és új alapokon próbáljon építkezni, hulljon ki a férgese – gondolta. Kiderült volna, hogy a törpe- és a fantom pártok tagjai (Együtt, Párbeszéd, Momentum, Moma, Liberálisok, stb.) csak képviselők szeretnének lenni, egyébként: sem a pártjuk, sem az ország sorsa nem érdekli őket. Magyarországnak is szüksége lenne tisztességes, a társadalomhoz, a hazához hű konstruktív ellenzékre, amely nem folyamatos kötözködéssel, hanem épkézláb, szakszerű javaslatokkal segítené az ország fejlődését.
Erre nem számíthatunk! Az ellenzéki összefogásból – ha lesz egyáltalán – nem derül ki, hogy a sok önjelölt párt és miniszterelnök-jelölt közül, ki lenne az, aki az ország vezetésére alkalmas. Bezzeg a Jobbik. Ők vállalnák a kormányzati felelősséget, de ők nem fognak bekerülni a Parlamentbe. Hála Vonának! A Honfoglalás 2000 is állíthatott volna független miniszterelnök jelöltet – több támogatója van, mint a szellempártoknak! Így hát, marad az ellenzéki katyvasz, a választási kudarc után mindegyik párt a másikat – a többit fogja hibáztatni.

HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET PANNONPULI.HU
    
     Kiadó: Honfoglalás 2000 Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.