2018. január 31., szerda 16:37

A Jobbik parlamenti frakciója közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. január 31., szerda (OS) - Európában utolsók között a magyar egészségügy

    Ismét lesújtó bizonyítványt kapott Orbán Viktor kormányának egészségügyi teljesítménye. Amíg Mészáros Lőrinc egyre feljebb jut a milliárdosok listáján, addig a magyar egészségügy egyre látványosabban pusztul. Az európai országok egészségügyét rangsoroló legújabb lista alapján hazánk egyértelműen a sereghajtók közé tartozik.

Világosan látszik az EHCI jelentésből, hogy a kormányt immáron nyolc éve nem érdekli a betegek és a szakma elvárása. A biztonságos és XXI. századi egészségügy helyett inkább Orbán üzleti körének gazdagodására, kormánypropagandára költik az adófizetők pénzét. A magyar egészségügy minősége és a betegek panaszai Orbán Viktort nem érdeklik, helyette saját vagyonosodására koncentrál. Orbánnak és a Fidesznek csak egy célja lehet: teljesen tönkretenni a magyar állami egészségügyet, azért, hogy haverjaiknak átjátsszák a kórházakat, rendelőket, hogy utána azokat fizetőssé tegyék.

     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.