2018. január 31., szerda 17:11

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2018. január 31., szerda (OS) - Mindenki látja, hogy Vona Gábor megbízhatatlan, és ezen a bíróság se segít - reagálás a Jobbik közleményére

    Hiába bújik a jogászok szoknyája mögé Vona Gábor, a magyar emberek a saját szemükkel láthatták az elmúlt három évben, hogy nem lehet rá számítani az ország védelmében. Mindenki látja, hogy Vona Gábor megbízhatatlan, és ezen a bíróság se segít. Vona Gábor a hatalomért és a pénzért beállt Gyurcsányék mellé és velük együtt megakadályozta a migránsok betelepítését tiltó alkotmánymódosítást, a Jobbik beállt a Soros-hálózat mellé is és velük együtt támadta a bevándorláspárti szervezetek átláthatóságáról szóló törvényt és a nemzeti konzultációt. Vona Gábor szerint el lehet gondolkodni a kvóta végrehajtásán, és mára az is kiderült róla, hogy rendszeres vendég muszlim országokban, ahol Allahot és az iszlámot dicsőíti. Vona Gábor a hatalomért és a pénzért mindenre képes, és ezt Soros György is tudja róla. Soros és az ellenzék együtt bontanák le a kerítést.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.