2018. február 1., csütörtök 11:54

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. február 1., csütörtök (OS) - Liberálisok: A Fidesz szétverte a magyar köztársaságot

A Fidesz a tisztességes versenyre épülő, demokratikus köztársaság megerősítése helyett illiberális autokráciát épített, és ezzel méltatlanná vált az európai Magyarország vezetésére. A Liberálisok arra hívják fel az emberek figyelmét, hogy a demokráciát, az igazi köztársaságot ez a rendszer soha nem fogja visszahozni. Soha többé nem lesz félelemtől és elnyomástól mentes életük, ha áprilisban újra ennek a kormánynak szavaznak bizalmat. Csak közösen tudunk tenni annak érdekében, hogy a köztársaság ne emlék legyen, hanem valódi közös élmény.

Kiadó: Magyar Liberális Párt