2018. február 1., csütörtök 16:35

A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleménye
    Budapest, 2018. február 1., csütörtök (OS) - Hiába próbálja tagadni az MSZP, korábban is le akarták bontani a határzárat, és most is ezt tennék

    Ujhelyi István megpróbálja meg nem történtté tenni, hogy 2015-ös állásfoglalásában a határvédelmi kerítés lebontása mellett érvelt. Ennek illusztrálására egy olyan képet használt, amelyen drótvágóval áll egy szocialista rendezvényen.

Akkor úgy érvelt, hogy "nem csak jelképesen jött el az ideje a hidegvágónak". Ezt is kijelentette: "Hogy egy négyméteres drótkerítés – legalább Magyarország vonatkozásában – megoldja a problémát? Épp ellenkezőleg, gellert ad neki."

Ezt a véleményét nem sokkal később egy tévéinterjúban is megerősítette ("nem megoldás a kerítés"). Nem mellékes, hogy az MSZP többi vezetője is ugyanilyen nyíltan támadta a határzárat. Ha lehetőségük lenne rá, most is azonnal lebontanák.

Dömötör Csaba
parlamenti államtitkár

     Kiadó: Kormányzati Tájékoztatási Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.