2018. február 2., péntek 10:02

A Miniszterelnökség közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. február 2., péntek (OS) - Galamb Józsefre a Ford T-modell atyjára emlékeztek Makón

    Galamb József élete kitűnő példája annak, hogyan lehet alázattal, tehetséggel, szorgalommal, kitartó türelemmel, hosszú távú gondolkodással sikereket és eredményeket elérni úgy, hogy közben a szülőhaza javát is szolgáljuk – mondta Latorcai Csaba azon a makói ünnepségen, ahol Galamb Józsefre a Ford T-modell atyjára, a város szülöttére emlékezve, megnyitották a "Vállalkozók Éve" rendezvénysorozatot.

A Miniszterelnökség helyettes államtitkára hangsúlyozta, hogy Magyarország Kormánya az elmúlt esztendőkben számos intézkedéssel ösztönözte a vállalkozások fejlődését, versenyképességük emelését és piaci lehetőségeik bővítését.  Hazánk a technikai fejlesztés egyik központjává vált, a kormány a hétszeresét költi kutatás-fejlesztésre, mint elődje.

A városban tervezett fejlesztésekről szólva a politikus arra is felhívta a figyelmet, hogy a makói fürdő tervezett 9,5 milliárd forintos költségvetésű bővítése révén a Maros-parti város is felkerülhet az idegenforgalmi térképre.

     Kiadó: Miniszterelnökség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.