2018. február 3., szombat 14:04

A Lehet Más a Politika párt (LMP) közleménye
    Budapest, 2018. február 3., szombat (OS) - A Fidesz legkérlelhetetlenebb ellenzéke az LMP -

    2017-ben a Lehet Más a Politika országgyűlési frakciója volt a legaktívabb a Parlamentben az Országgyűlés Hivatalának beszámolója szerint. A párt képviselői a többi frakcióhoz képest magasan a legtöbbször interpelláltak, intéztek szóbeli és azonnali kérdéseket, mondtak el napirend előtti felszólalásokat. Az LMP frakciója volt az, amely a legtöbb önálló képviselői indítványt is beterjesztette.

Szél Bernadett, a párt miniszterelnök-jelöltje 2017 szeptemberében nyilatkozott arról, hogy az LMP lesz a kormánypártok legkérlelhetetlenebb ellenzéke a magyar Országgyűlésben: ígéretünkhöz tartottuk magunkat. Az LMP álláspontja szerint az a Fidesz szégyene, hogy a magyar emberek valódi problémáit érintő kezdeményezéseket rendre elutasították, így különösen a dolgozói szegénység felszámolását, az egyszülős családok kiemelt támogatását, és a devizahitelesek kárpótlását célzó törvényjavaslatokat.

Az LMP szerint a tavalyi évben folytatott parlamenti tevékenység is igazolja: a propaganda helyett a valóság és a magyar emberek mellett kiállva kell dolgozni. Fentiek alapján is egyértelmű, hogy az LMP felkészült a kormányváltásra és ezt az áprilisi választásokon egyértelművé tesszük.

LMP sajtó

     Kiadó: Lehet Más a Politika párt (LMP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.