2018. február 4., vasárnap 16:18

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2018. február 4., vasárnap (OS) - Liberálisok: Kövér László, az amatőr bűvész

Nincs meglepetés, Kövér László beismerte azt, amit a kezdetektől fogva tudunk. A Fidesz nem egy igazságosabb és arányosabb választási rendszert hozott létre, hanem olyat, ahol a lehető legtöbb szavazatot érheti el. A módosítás célja nyilvánvalóan nem a demokrácia, hanem a kormánypárt megerősítése volt.

A Liberálisok nem tekintenek bűvésznyúlként a választókra, hiszünk benne, hogy minden ember szavazata ugyanannyit ér. Tavaly ősszel a demokratikus ellenzék éppen ezért állapodott meg egy új választási törvényben. Április 8-án véget vethetünk az illiberális bűvészkedésnek, és helyreállíthatjuk a magyar demokráciát. Tisztelettel arra kérnénk a Fideszt, hogy addig már ne próbálkozzon olyan újabb trükkökkel, amelyekben az ellenzék eltüntetése a mutatvány!

Kiadó: Magyar Liberális Párt