2018. február 5., hétfő 16:44

A Fidesz-frakció közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. február 5., hétfő (OS) - Az ellenzék a minimumot sem adta meg az oktatásnak - Reagálás az ellenzéki pártok nyilatkozatára

    Azok, akik most oktatási minimumról beszélnek, kormányzásuk ideje alatt a minimumot sem adták meg az oktatásnak. Mindig csak pénzt vettek el az oktatásból, több száz iskolát zártak be, létbizonytalanságba taszították a pedagógusokat, elvettek tőlük egyhavi bért, versenyképtelenné és liberális kísérleti tereppé változtatták az iskolákat, eltörölték a nemzeti alaptantervet, és a szülőket is magukra hagyták az iskoláztatás terheivel.
Ha az ellenzéki pártokat valóban érdekelné az oktatás ügye, akkor megszavazták volna, hogy idén 572 milliárd forinttal több juthasson oktatásra, mint a baloldal kormányzásának idején. Az ellenzéknek azonban csak a saját politikai céljai fontosak, ezért a kampány közeledtével most csak újra ki akarják használni a diákokat és a pedagógusokat.

     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.