2018. február 5., hétfő 18:49

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. február 5., hétfő (OS) - Reagálás Orbán Viktor és Pásztor István mai találkozójára

    A miniszterelnök és a Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) elnökének hétfői egyeztetéséről kiadott rövid MTI-beszámolóból mindössze annyit tudhattunk meg, hogy szó esett a magyar–szerb kormányzati csúcstalálkozóról, a gazdaságfejlesztési programokról és a magyarországi választásokról is.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom örömmel fogadott volna részletesebb tájékoztatást is arról, hogy pontosan mi hangzott el az országgyűlési választások kapcsán. Szóba került-e vajon az, hogy a VMSZ pontosan hogyan segít a délvidéki magyaroknak a magyarországi választásokra történő regisztrációban? A hírek szerint ugyanis a szervezet aktivistái a szavazási levélcsomagok "helyes kitöltésében" is közreműködnek majd, sőt a voksokat össze is gyűjtik, hogy eljuttassák azokat a szabadkai konzulátusra. A VMSZ azonban nem csak efféle segítséget nyújt, hanem közben minden erejével nyíltan kampányol is kormánypárt mellett. Így sajnos nem lehetünk bizonyosak abban, hogy a "nem helyesen" kitöltött (értsd: nem a Fideszre ikszelt) szavazólapok is célba érnek-e majd. A Jobbik ezért arra kéri délvidéki, valamint a többi elszakított országrészben élő szimpatizánsait, hogy levélcsomagjaikat sehol se bízzák a Fidesz helyi partnerszervezeteire, így a VMSZ-re se!

     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.