2018. február 6., kedd 12:55

Az Együtt - a Korszakváltók Pártjának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. február 6., kedd (OS) -

    Baranyi Krisztina feljelentést tesz a ferencvárosi fideszes parkoláskáosz ügyében

Baranyi Krisztina, az Együtt ferencvárosi országgyűlési képviselőjelöltje hűtlen kezelés, csalás gyanújával, ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz, miután Bácskai János polgármester azt nyilatkozta, hogy ellene irányuló puccs miatt kapott ingyenes kerületi parkolási engedélyt a barátja, Rudits Tibor. Az Együtt józsefvárosi-ferencvárosi országgyűlési képviselőjelöltje felszólítja a polgármestert, hogy haladéktalanul indítson vizsgálatot az ügyben.

Hazudott Bácskai János Baranyi Krisztinának és a 444.hu-nak is, amikor azt állította, hogy Rudits Tibornak, ismertebb nevén a ferencvárosi kéményesnek nem adott az önkormányzat ingyenes parkolási engedélyt a kerület teljes területére. Azonban a 444.hu által nyilvánosságra hozott fotókból bebizonyosodott, hogy mégis van a kéményesnek ingyenes parkolási engedélye. Miután ez kiderült, Bácskai János azt nyilatkozta, hogy bár van ilyen engedélye a barátjának, de ő nem tudott róla, neki azt hazudta valaki, hogy nincs. Sőt, szerinte ezzel meg akarják őt puccsolni. 

A polgármester nyilatkozatából az is kiderült, hogy nem csupán a barátjának, a kéményesnek van jogszabályellenesen ingyenes parkolási engedélye, de egy egész VIP lista van ilyenekkel tele.
     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.