2018. február 6., kedd 12:55

Az Együtt - a Korszakváltók Pártjának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. február 6., kedd (OS) -

    Baranyi Krisztina szerint a fideszesek és a velük szorosan együttműködő pénzemberek belső maffiaháborújának, a kerület sokadik parkolási botrányának ezúttal is a ferencvárosi lakosok a valódi áldozatai. Miközben a kormánypárti politikusok egymás támadásával vannak elfoglalva, a kerületi lakosok éppen parkolóhelyet keresnek. Amit többnyire csak a lakóhelyüktől távol találnak meg, mert a parkolóhelyeken a kéményesnek és társainak luxusautói állnak, ingyen.

Baranyi Krisztina hűtlen kezelés, csalás gyanújával, ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz az ügyben. Az Együtt ferencvárosi országgyűlési képviselőjelöltje felszólítja a polgármestert, hogy haladéktalanul indítson vizsgálatot, aminek lebonyolításával a kerülettől és annak cégeitől független szakértőket bízzon meg. A vizsgálatnak ki kell terjednie arra is, nincsenek-e más szabálytalanságok a parkolás működtetésében, például a pótdíjak behajtásával, követeléskezeléssel kapcsolatban. Baranyi Krisztina arra is felszólítja Bácskai Jánost, hogy hozza nyilvánosságra a titkos parkolási VIP-listát, az azon szereplő jogosulatlan előnyt szerzőket.

Baranyi Krisztina
Az Együtt ferencvárosi országgyűlési képviselőjelöltje,
önkormányzati képviselője

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.