2018. február 6., kedd 14:19

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2018. február 6., kedd (OS) - Sokaknak nem érdeke, hogy Magyarország saját maga állítson elő áramot - reagálás az ellenzéki pártok Pakssal kapcsolatos nyilatkozataira

    A magyar ellenzék hathatós közreműködésével egyes külföldi lobbikörök kezdettől támadják a paksi bővítést,  mert sokaknak nem érdeke, hogy Magyarország saját maga állítson elő áramot. Ők jobban szeretnék, hogy nőjön Magyarország importáram függősége, mert úgy sokat kereshetnének rajta.
Azok az ellenzéki politikusok, akik rendszeresen támadják a paksi atomerőművet, a külföldi energiavállalatok érdekében és a rezsicsökkentés ellen lobbiznak. A paksi atomerőmű a garanciája annak, hogy a magyar lakosság és a vállalkozások áramellátása hosszútávon is olcsó, kiszámítható és biztonságos legyen. A paksi bővítés az EU, a magyar és nemzetközi hatóságok teljes kontrollja és engedélye mellett zajlik.  
Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.