2018. február 6., kedd 17:03

A Nagycsaládosok Országos Egyesületének közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. február 6., kedd (OS) - Nemzetközi sikert ért el a Nagycsaládosok Országos Egyesülete

    
Az első magyar, a világon pedig a hatodik civil szervezetként a Nagycsaládosok Országos Egyesületének ítélték az egyik legrangosabb nemzetközi családszervezet, az IFFD (Családfejlődésért Nemzetközi Szövetség) díját, amelyet a családi értékek védelméért kifejtett munkáért ítélnek oda.

Családfejlődésért Nemzetközi Szövetség, amely öt kontinens hatvanhat országában jelenlévő non-profit szakmai szervezet, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének adta át 2018-as Családi Díját, mert megítélésük szerint az egész világon a NOE képviselte és segítette elő civil szervezetként a leginkább a családi értékek védelmét.

A díj átadására New Yorkban, 2018. január 31-én került sor, ahol a díjat az egyesület elnöke, Kardosné Gyurkó Katalin vette át. A Családfejlődésért Nemzetközi Szövetség egy nem kormányzati, független és nem haszonelvű kezdeményezés. Elsődleges küldetésének a családok oktatás útján történő támogatását tartja. Az IFFD az ENSZ Gazdasági és Szociális Tanácsában (ECOSOC) általános tanácskozási joggal rendelkező társadalmi szervezet.

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.