2018. február 7., szerda 10:21

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. február 7., szerda (OS) -

    A Puskás Stadion építési dokumentumainak azonnali nyilvánosságra hozatalát követeli Szigetvári Viktor

AZ NSK titkolja a közérdekű adatokat az Együtt miniszterelnök-jelöltje és minden magyar polgár elől

Szigetvári Viktor, az Együtt miniszterelnök-jelöltje felháborítónak tartja, hogy a Nemzeti Sportközpont nem hajlandó eleget tenni kötelességének: titkolja a 190 milliárd forint közpénzből épülő új Puskás Ferenc Stadion kivitelezésének részleteit. Az Együtt miniszterelnök-jelöltje felszólítja a Nemzeti Sportközpontot, hogy fejezze be a titkolózást, azonnal hozza nyilvánosságra a gigaépítkezés szerződéseinek részleteit!

Szigetvári Viktor hiába kérte közérdekű adatigényléssel a 190 milliárd forintos új Puskás Ferenc Stadion építésért felelős Nemzeti Sportközpontoktól, hogy adja ki, mely fővállalkozókkal szerződött a stadion építésére, valamint az eddig elvégzett építési, kivitelezési munkák teljesítési igazolásait, illetve a már megtörtént kifizetések részleteit - írta meg a 24.hu is. Az NSK először az adatigénylés miatti munkaerő-ráfordítás költségeinek meghatározásával trükközött. Majd mikor az Együtt vállalta a költségeket, és a párt el is utalta azt, akkor az NSK azzal tagadta meg az adatok kiadását, hogy a pénzt a párt utalta el az NSK-nak, pedig az információkat Szigetvári Viktor kérte ki.

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.