2018. február 8., csütörtök 10:21

Szanyi Tibor EP-képviselő közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. február 8., csütörtök (OS) -

"A Fidesz-KDNP bűnlistája ezen a téren különösen hosszú és megbocsáthatatlan. Nem csak százezreket taszított szegénységbe és tart félelembe a közmunka ’fegyverével’, de újra és újra megalázza, megszégyeníti azokat az embereket, akiktől maga vette el az esélyt. Emellett a NER bűnszövetkezet tüzes vassal és milliárdos nagyságrendű közpénz ráfordítással igyekszik kiírtani a magyar emberekből az empátia írmagját is, és büszkén hirdeti hogy fogalma sincs a társadalmi szolidaritás mibenlétéről" - adott hangot felháborodásának Szanyi Tibor.

Ahhoz, hogy a társadalmi mobilitás ne csak egyetlen gázszerelő számára legyen valóság, komoly szociális befektetésre van szükség. Az MSZP tisztában van ezzel, ennek megfelelően fel is fogja számolni a megközelíthetetlen miniszterek és miniszterelnök intézményét. Hogyan lehet tisztában Orbán és kormánya az ország helyzetével, ha nem hajlandó szóba állni annak polgáraival?

"2018. április 8-át követően egy új társadalmi szerződés megkötését és a társadalmi párbeszéd megkezdését ajánljuk Magyarországnak, valamint egy olyan országot, ahol a szolidaritás és az empátia vezető szerepet kapnak" – tette hozzá Szanyi Tibor.

Kiadó: Szanyi Tibor EP-képviselő