2018. február 9., péntek 11:38

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. február 9., péntek (OS) - Orbán az út szélén hagyta a fiatalokat

    Szégyenletes, hogy a kormány annak ellenére, hogy folyamatosan azt hangoztatja, mindenkivel konzultálni akar, nem hallgatja meg a fiatalokat. Milliárdokat költenek el hazug propagandára - köztük a Nemzeti Konzultációra -, de ezzel szemben, amikor valódi problémákat kellene megoldaniuk, nem hajlandók tudomást venni róluk. A miniszterelnök 2011-ben még úgy nyilatkozott, hogy "senkit nem hagynak az út szélén", de hét évvel később mégis ott felejtették a fiatalokat. Elkeserítő, hogy az oktatási rendszer katasztrofális állapota miatt már nem csak a pedagógusok, hanem a diákok is az utcára vonulnak.

A Jobbik, mint a fiatalok körében legnépszerűbb párt, ismeri az őket érintő problémákat, amelyek megoldására komoly és valódi programja van. Az elmúlt 28 év kormányaival ellentétben a Jobbik nemcsak egy átfogó oktatási reformot, hanem szemléletváltást is sürget. A leendő Jobbik-kormány partnerként, szövetségesként fogja kezelni a fiatalokat, akikkel együtt fogja építeni az országot. A tragikus elvándorlás megállításán, a bérlakásépítésen és az ösztöndíjak kérdésének kezelésén át, az oktatási rendszer modernizálásáig számos ponton fog pozitív változást elérni.
    
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.