2018. február 9., péntek 16:01

Az LMP parlamenti frakciójának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. február 9., péntek (OS) - Bánki Erik ismét megfutamodott -

    Bánki Erik ismét megfutamodott

Nem jelent meg Bánki Erik ma a parlamenti Gazdasági bizottság titkárságán, hogy válaszoljon a letelepedési kötvényekkel kapcsolatos kérdéseimre. Pedig lenne mire, hiszen az eddig kiadott dokumentumok szerint visszaéléseket követhetett el Rogán Antal és Bánki Erik is bizottsági elnökként, amellett, hogy a kormány húszezer gazdasági bevándorlót engedett be Magyarországra érdemi biztonsági ellenőrzés nélkül.

A mai iratbetekintésemet megelőzően Bánki Eriktől levelet kaptam, melyben arra hívott fel, hogy ma ne menjek a Gazdasági Bizottság titkárságára, mert csak azokat a - bizonyítottan hiányos - dokumentumokat tudja rendelkezésre bocsátani, amit eddig. Ám leveléhez mellékelt egy olyan, eddig nem látott dokumentumot, melyben az Államadósság Kezelő Központ tájékoztatja Rogán Antal bizottsági elnököt az off-shore cégekkel való szerződéskötésről. Ezt a dokumentumot úgy küldték el nekem, hogy annak háromnegyedét kitakarták, és eredeti példányát ma a Gazdasági bizottság titkárságán sem voltak hajlandóak megmutatni, Bánki Erik utasítására. Az ügyben jogerős bírósági ítélet született, minden létező iratot ki kellett volna adjanak. Ez a dokumentum, törvénysértő módon, miért utólag kerül elő? Mit takargatnak még?

     Kiadó: LMP parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.