2018. február 12., hétfő 10:06

Az Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetségének közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. február 12., hétfő (OS) - Ebből a veremből valahogy ki kell fordítani az országot! Módszerváltó útikalauz jelent meg politikusoknak, mely egyben lelki egészségvédőjük is lehet ahhoz, hogyan kerülhetnék el azokat a köz- és hosszabb távon önveszélyes betegségeket, mint a pénz- és hatalommánia. A tanulságos könyvet a már beteg szerencsétlenebbek is forgathatnák, ha egy majdani újrakezdés reményében még nem adták fel a gyógyulás reményét. A szerző mostanában rendhagyó fogalmakat ásott elő. Olyanokat, mint a tisztességes, tehát igazságos társadalom, társadalmi biztonság, egészség, egészségügy, oktatás, és a politika morális legitimációja. A legutóbbi három szóra így együtt – ahogy mondani szokták – igencsak lenne igény!

    Dr. Gilly Gyula, a Magyar Orvosi Kamara (MOK) szakértője egy okos és bátor ember, aki tudja és még le is meri írni, hogy az emberek életét alapvetően az egészségügy, a társadalombiztosítás és az oktatás befolyásolja. Persze mondhatnánk, ezt a lelkünk mélyén majd mindannyian tudjuk, csak feszegetni nem merjük az ilyen irányú hiányainkat, csalódásainkat, mert az eddigi hét választáson többségünk által hatalomba juttatottak csaknem egyformák voltak abban, hogy ígéreteikkel mind becsaptak minket.
Ezekre a számunkra legfontosabb területekre általában még a választások előtt is csak a mindig reménykedő választók elkápráztatása céljából, de akkor is a költségvetés maradékából juttatgatnak, a terület gyalázatos helyzetéhez képest persze látványosan.

     Kiadó: Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.