2018. február 13., kedd 15:19

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2018. február 13., kedd (OS) - A Fidesz felszólítja az ellenzéki pártokat, hogy támogassák a Stop Soros törvényjavaslatot!  - Reagálás a kormány bejelentésére

    A kormánypártok üdvözlik, hogy a Soros-hálózat nyomása ellenére a Stop Soros törvénycsomag tovább szigorodott. Minden eszközzel meg kell akadályozni, hogy a bevándorlást szervezők és finanszírozók veszélyeztessék Magyarország biztonságát. Felszólítjuk az ellenzéki pártokat, hogy tegyék félre pártpolitikai érdekeiket és támogassák a Stop Sorost törvényt. Az Országgyűlésnek érvényesíteni kell a magyar emberek elsöprő többségének akaratát, és szigorúan fel kell lépni azok ellen, akik a migrációt szervezik és finanszírozzák.  A Stop Soros törvényjavaslat ellen éppen azok a szervezetek tiltakoznak, akik a kerítés lebontását követelik, és kezdettől támadják a kormány bevándorláspolitikáját, a jogi határzárat, a tranzitzónákat, a magyar határvédelmet, a kvótanépszavazást és a nemzeti konzultációt. A Fidesz-frakció szerdán kezdődő kihelyezett ülésének is egyik fő témája a Stop Soros törvényjavaslat lesz.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.