2018. február 13., kedd 17:16

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. február 13., kedd (OS) - Elios-ügy - Polt Péter és Lázár János fejezze be a bűnpártolást!

    A Liberálisok elképesztőnek tartják azt a hazugságsorozatot, amelyet a magyar kormány és a Fidesz tagjai folytatnak, csatolt részükkel, az ügyészséggel együtt Elios-ügyben. Kitüntetett szerepet játszik ebben a miniszterelnökséget vezető miniszter, Lázár János, aki ahelyett, hogy elnézést kérve a magyar társadalomtól, sietve távozna a posztjáról - ha már ezt nem tette meg, amikor megsértette a közmunkásokat egy kis rejtett rasszista szövegbe burkolva - még tetézi a bajt: a nyilvánosság előtt védi a védhetetlent, hazudik bele a kamerákba, azon keresztül pedig a szemünkbe.

Lázár, aki nyilvánvalóan lepacsizta Tiborcz Istvánnal, alias a miniszterelnök vejével a hódmezővásárhelyi közvilágítás átalakítását, alapot teremtve ahhoz, hogy további tizenhét helyen olyan pályázatot írjanak ki, amelyhez a Hódmezővásárhelyen elvégzett munka adott mintát, még azt is bele merte mondani a mikrofonba, hogy az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) a magyar országgyűlési választásokra időzítve adta ki a jelentését. Lázár könnyedén átlép afölött a tény fölött, hogy a jelentés október óta a magyar kormány birtokában van, és miközben metróügyben nem késlekedett a nyilvánosságra hozatallal, itt gondosan elrejtette az iratot.
    
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.