2018. február 13., kedd 17:17

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2018. február 13., kedd (OS) - Liberálisok: Vonják vissza a Stop Soros csomagot!

    A Magyar Liberális Párt szerint a Stop Soros csomagot nem szigorítani kell, hanem visszavonni. Felháborítónak tartjuk, hogy az Orbán-kormány nyilvánvaló hazugságokra alapozva akarja ellehetetleníteni az alapvető emberi jogokért küzdő civil szervezeteket. Nemzetbiztonsági kockázatot nem a civilek jelentik az ország számára, hanem a Fidesz-kormány kapzsisága. Orbán Viktor kabinetje több mint 20 ezer gazdasági bevándorlónak adott letelepedési kötvényt, a sokmilliárdos üzlet nyereségét pedig offshore hátterű cégeken keresztül tüntették el. Éppen ezért nem a civileket, hanem az Orbán-kormányt kellene mielőbb nemzetbiztonsági vizsgálat alá vetni. Szeretnénk, ha számot adna róla a kormány, miért fogadtak be tízezrével embereket valódi ellenőrzés nélkül! Mekkora  kockázatot jelent, hogy a letelepedési kötvénynek köszönhetően bűnözők, titkos ügynökök és terroristák százai érkezhettek Magyarországra és Európába?
Magyarországra nem a civilek jelentik a veszélyt, hanem a Fidesz hazugságkampánya, amelynek egyetlen célja, hogy félelemből kovácsoljanak politikai hasznot a hatalom megtartása érdekében. Felszólítjuk a Fideszt, hogy április 8-ig ne indítsanak újabb propagandakampányt, ne hozzanak olyan törvényeket, amelyek korlátozzák a civilek működését. Április 8-a után a Változás Szövetsége számon fogja kérni azokat a milliárdokat, amiket a magyar emberek megtévesztésére költöttek, és amiket a fideszes offshore cégeken keresztül eltüntettek.
    
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.