2018. február 13., kedd 19:23

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2018. február 13., kedd (OS) - Németh Szilárd leleplezte a rezsicsökkentési kampányt is

    A Jobbik szerint a sötét bolsevik rendszert idézte ismét Németh Szilárd, a Fidesz ökle, aki Terrorelhárítási Központban megfenyegette az E.ON energiaszolgáltatót, hogy ha olcsóbban adja gázt, mint az állami gázszolgáltató, azzal beavatkozik áprilisi országgyűlési választásba.
Az E.ON Hungária alákínált rezsicsökkentett állami földgázáraknak, és évente legalább 13 ezer forinttal, azaz havonta több mint ezer forinttal ígért alacsonyabb számlát. A kormánypárt alelnökének indulatos kirohanása ráadásul leleplezte a Fidesz rezsicsökkentési kampányát is. A korrupt Fidesz sosem a magyar emberek érdekeit tartja szem előtt, csak a saját meggazdagodását. A rezsicsökkentés kampányával is átverték a társadalmat, a valóság és a piaci számok egészen mást mutatnak, mint a Fidesz rezsipropagandája. Ezért dühös most Németh Szilárd. Európa más államaiban jóval nagyobb arányban csökkent a gáz ára az utóbbi években, mint Magyarországon. A kormányváltó erő szerint RezsiSzilárdnak kellene visszavennie az agarait, s befejezni a hazug, arrogáns, fenyegető politikát.  

Jobbik Magyarországért Mozgalom
    
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.