2018. február 14., szerda 07:45

A KARITÁCIÓ Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány közleménye
    Budapest, 2018. február 14., szerda (OS) - Valentin napi szíveket röptettek a Bohócdoktorok

Valentin nap alkalmából a Karitáció Alapítvány Bohócdoktorai utcai örömszerzést tartottak. Színes léggömböket és csokoládé bonbonokat ajándékoztak a szállingózó esőben az embereknek. Szíves lufik röptetésére is sor került, a szeretet és az összetartozás fontosságának kifejezéséért.

A bohócdoktorok fontos filozófiája, hogy a testi és a lelki erőnlét szorosan összefügg. Nemcsak a testi kondíció a lényeges, a psziché egészségével is foglalkozni kell, ismertette Gere Anikó Mónika bohócdoktor. Hozzátette: "mindenkinek szüksége van mások szeretetére, ezért fontos, hogy ápoljuk kapcsolatainkat. Őszinte odafordulással jobbá tehetjük a segítségre szorulók, a családtagjaink, a barátaink életét. A Valentin nap tehát a szerelmesek, a jó barátok és mindazok ünnepe lehet, akik odafigyelnek egymásra."

Felhasználható fotó:
www.karitacio.hu/_kep/2018-02-valentin-nap-karitacio.jpg