2018. február 14., szerda 13:28

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2018. február 14., szerda (OS) - Orbán nem menekülhet tovább!

    Orbán Viktor családtagjának 13 milliárdos csalása után kiderült, hogy a kormányának egyik államtitkára is részt vett az uniós pénzek lenyúlásában. Homolya Róbert államtitkár szerint bagatell ügyben vizsgálódott az Európai Csalás Elleni Hivatal vele kapcsolatban. Ez a bagatell ügy 3 ezer 300 millió forintba fog kerülni az adófizetőknek.

Az OLAF negyven ügyben állapította meg, hogy szabálytalanul használták fel az uniós pénzeket. Eddig két ügyről tudunk, ami miatt több mint 16 milliárdot kell visszafizetniük a magyaroknak azért, mert Orbán Viktor családja és kormánya házipénztárként kezeli a közpénzeket.

Miután megtartja kinyilatkoztatását a párttársai előtt Visegrádon, majd elmondja szónoklatát válogatott közönség előtt a Várkertbazárban, Orbán jobban tenné, ha hétfőn a munkahelyén kezdene.  

Meg kell válaszolnia a családját és a kormányát érintő botrány miatt felmerülő kérdéseket! Ne fusson el ismét az országból, a számonkérés elől. Tegyen eleget a kötelességének és számoljon be az Országgyűlésnek arról, hogy milyen szerepe volt a visszaélésekben!    

MSZP

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.