2018. február 14., szerda 14:21

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2018. február 14., szerda (OS) - A választás tétje az is, hogy meg tudjuk-e védeni a gazdasági eredményeket - reagálás Varga Mihály (NGM) bejelentésére

    Magyarország 2010 óta egyre erősödik. Az ország tartós növekedési pályára állt. Míg 2009-ben mínusz 6,6%-os volt a gazdasági "növekedés", 2017-ben már elértük a 4%-ot. A választás tétje tehát az is, hogy meg tudjuk-e védeni a gazdasági eredményeket. A baloldalon ugyanis ma ugyanazok készülődnek, akik egyszer már tönkretették az országot, a magyar gazdaságot, és megduplázták a munkanélküliséget. Gyurcsány és a szocialisták világéletükben a külföldi gazdasági érdekeket és a multikat szolgálták, az ő érdekeik szerint leépítették és agyonadóztatták a hazai gazdaságot, a magyar vállalkozásokat. Az ellenzéki pártok az elért eredmények ellenére kezdettől támadják a kormány gazdaságpolitikáját. Ha rajtuk múlna, visszatérnének ugyanahhoz a szélsőséges gazdaságpolitikához, amivel egyszer már tönkretették az országot.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.