2018. február 14., szerda 23:34

A ÉRTÜNK ÉRTETEK - a hiteles párt közleménye
    Budapest, 2018. február 14., szerda (OS) - A magyar emberek akkor fogják úgy érezni, hogy a magyar gazdaság jobban teljesít, ha napi tizenkét óra munka és hétvégézés helyett heti ötször nyolc óra munkaidővel akkora bért kapnak majd, amiből nyugodtan kifizetik lakhatásukat, a közüzemi számlákat, jó minőségű élelmiszert vehetnek, megengedheti maguknak a tartalmas kikapcsolódást, és még félre is tudnak tenni belőle!

    A kormány által sokat méltatott gazdasági fejlődésnek nincs az emberek mindennapjaiban érezhető hatása, csupán mutatószámok bűvöletében létezik. A GDP növekedés ára a magyar emberek életminőségének további romlása: többet dolgozunk, rosszabb körülmények között, munkajogi védelem nélkül, még mindig alacsony bérekért, amelyek nagy részét a meg nem oldott devizahitel-válság miatt a bankok rögtön el is veszik. Az Orbán-kormány valóban teremtett új munkahelyeket: stratégiai megállapodásokkal és munkahelyteremtő támogatásokkal helyzetbe hozta a multinacionális cégeket, biztosította az olcsó, büntetlenül kizsákmányolható kelet-európai munkaerőt. Az így létrehozott rosszul fizetett, primitív munkák tömeges megjelenése az oka annak, hogy a dolgozó magyarok nagy része feladta a reményt, és elhagyta az országot.
Az ÉRTÜNK ÉRTETEK - a hiteles párt a Parlamentben azt a gazdaságpolitikai fordulatot fogja képviselni, amely magyar tulajdonú termelő gazdaságot, rohamos bérnövekedést, a jogtalan és igazságtalan devizahitel-adósság elengedését, a munkavállalók jogszabályi és valódi hatósági védelmét biztosítja!
Bertha Szilvia
     Kiadó: ÉRTÜNK ÉRTETEK - a hiteles párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.