2018. február 18., vasárnap 22:45

A(z) Lendülettel Magyarországért közleménye
    Budapest, 2018. február 18., vasárnap (OS) - Reagálás Orbán Viktor évértékelőjére

    A miniszterelnök ismét tanújelét adta annak, hogy nem ismeri a saját országát, és milliók sorsa teljesen közömbös számára.
Orbán Viktor szerint az ország nagyszerű nyolc évet élt át. Talán az új orbáni arisztokrácia igen. De nem a magyar emberek.  
A miniszterelnök megfeledkezett arról a négymillió emberről, aki szegénységben él. A sok százezer nyugdíjasról, aki egész hónapban kuporgat, de a hónap végén még kenyeret sem tud venni. A sok ezer betegről, aki hónapokig vár egy műtétre, vagy egy vizsgálatra. S megfeledkezett azokról a százezrekről is, akik elhagyják az orbáni illiberális rendszert és nyugaton keresnek boldogulást.
A miniszterelnök és kormánya nem azon dolgozott, hogy javítson az ország polgárainak helyzetén, hanem ismét harcot hirdetett az Unió és a demokrácia ellen. Ha ezt a politikát folytatja, lesodródunk Európa pereméről is.  

Lendülettel Magyarországért
     Kiadó: Lendülettel Magyarországért

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.