2018. február 19., hétfő 13:56

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye
    Budapest, 2018. február 19., hétfő (OS) -

    Lövei Csaba (Együtt): Luxus kampányiroda dr. Szabó Tünde államtitkárnak. Miből?

Egy volt banképületet használ a Fidesz dr. Szabó Tünde államtitkár kampányirodájának Nyíregyházán. Az egykori Gösser söröző, később CIB Bank-fiók olyan frekventált helyen van, ahol ilyen alapterületnél milliós havi bérleti díjak a jellemzőek.

Ha a Fidesz nem fizeti meg a piaci árat, akkor tiltott kampány- illetve pártfinanszírozás (lásd: a ÁSZ büntetései az ellenzéki pártoknak) foroghat fenn, ha megfizetik, akkor másra már nem is költhetnének a kampányban, ez önmagában elviszi az egyéni jelölti-költségkeretet.

Éppen ezért Lövei Csaba, az Együtt nyíregyházi országgyűlési képviselőjelöltje kockázatjelzéssel  fordul az Állami Számvevőszékhez kérve a részletek kivizsgálását. Nyíregyháza közvéleményének figyelmét pedig arra hívja fel, milyen gátlástalanul kampányol a mosolyok mögött a Fidesz képviselőjelöltje és a háttérben álló politikai-gazdasági érdekcsoport, Seszták Miklós miniszter és Kovács Ferenc polgármester köre.

Nem elég, hogy a közpénzből üzemeltetett városi sajtó és a Pecina tulajdonában lévő megyei lap oldalakon át "fényezi" Szabó Tündét, miközben az ellenzéki jelöltek nyúlfarknyi híradásokban is alig-alig szerepelhetnek, most gátlás nélkül vesznek igénybe olyan előnyt, amire igaztalanul hivatkozva más pártokat megbüntetett az ÁSZ a kampány előtt.

Lövei Csaba
az Együtt nyíregyházi önkormányzati képviselője,
országgyűlési képviselőjelöltje
    
     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.