2018. február 21., szerda 13:29

Az Együtt - a Korszakváltók Pártjának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. február 21., szerda (OS) -

    Az e-mail feladójának aláírásából kiderül az is, hogy a referens a Polgármesteri Kabinet tagja, azaz Verseghi-Nagy Miklós polgármester közvetlen beosztottja. Csak épp a levélbe egy hiba csúszott: azt tévedésből elküldték Fülöp Zsoltnak, a TESZ képviselőjének is, így derült fény a választási jogsértésre.

Emellett a TESZ-hez bejelentés érkezett egy szentendrei lakostól, hogy Verseghi-Nagy polgármesterként bemutatkozva hívta őt a fideszes országgyűlési képviselőjelölt mellett agitálni. A bejelentésből az nem derült ki, hogy élő vagy rögzített hangos, tömeges telefonhívás volt-e.

Az Együtt szerint ezzel a szentendrei polgármester súlyosan megszegi az önkormányzat vezetésétől elvárható pártsemlegességet. Ráadásul az is valószínűsíthető, hogy az aktivisták adatait hivatali munkakörében begyűjtő önkormányzati dolgozó a polgármester utasítása alapán járt el, azaz az is lehetséges, hogy felettese nyomására követett el jogsértést. Ezért Spät Judit, az Együtt képviselőjelöltje kifogást nyújt be a Pest megyei 3. számú Országgyűlési Egyéni Választókerületi Választási Bizottsághoz.

Spät Judit
az Együtt országgyűlési képviselőjelöltje a Pest megye 3. számú országgyűlési egyéni választókerületben,
az Együtt pártalapítványának elnöke
     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.