2018. február 22., csütörtök 15:53

A Munka-kör Alapítvány a Hallássérültekért közleménye
    Budapest, 2018. február 22., csütörtök (OS) - Nyitni kell a hátrányos helyzetű tehetségek felé - egy magánénektanár története. A Munka-Kör Alapítvány szívesen támogatja a kiemelkedő művészeti tehetséggel rendelkező megváltozott munkaképességű személyeket.Foglalkoztat olyan munkatársakat a hallássérültek mellett, akik más érzékszervi fogyatékossággal rendelkeznek.

    A szervezethet 5 évvel ezelőtt fordult egy látássérült ügyfél,akit jelenleg 8 órában tudnak foglalkoztatni.A fiatal énekművész és ökumenikus kántor kiváló zenei képességekkel rendelkezik.Évekig tanult Salzburgban,Herfordban,Pécsett,Budapesten és Vácott különféle főiskolákon éneket és zenét.Részt vett tehetségkutató versenyen,ahol a paraszupersztár döntő első helyezését érte el ének kategóriában,kül- és belföldi rendezvényeken szerepelt,és több évig dolgozott egyházi gyülekezetek kántoraként.Az énektanár mélyen elkötelezett a zene iránt.Bebizonyítja, hogy akarattal és kitartással sok mindent tehetünk fogyatékossággal élő emberként,ha keressük a lehetőségeket,és egyedülálló módon megmutatja,hogy a megváltozott képességű személyek is tudnak dolgozni,ha esélyt biztosítunk nekik rá.A társadalom elutasító magatartása miatt nehezebben haladnak előre a pályán a megvált. munkaképességű személyek:szorgalommal is kevesebb esélyük van a munkavégzésre,ami részben a nyitottság hiányának és az előítéleteknek köszönhető.Az Alapítvány ezért szeretné ösztönözni a munkaadókat,állampolgárokat,hogy keressenek lehetőséget a kiemelkedő tehetségű hátrányos emberek foglalkoztatására.
     Kiadó: Munka-kör Alapítvány a Hallássérültekért

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.