2018. február 23., péntek 16:21

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. február 23., péntek (OS) - Liberálisok: Tarlós István szégyene az idei budapesti költségvetés

    A Liberálisok szerint a főváros 2018-as költségvetésének elfogadásával Tarlós Istvánnak már papírja van arról, hogy az elmúlt nyolc évben leépítette Budapestet.

A Fővárosi Közgyűlés által jóváhagyott, 131,5 milliárdos hiánnyal számoló büdzsé minden idők legrosszabb fővárosi költségvetése, ez pedig Tarlós István szégyene. Budapest immár teljesen a kormánytól függ, totális a főváros kiszolgáltatottsága. A város önállósága megszűnt, a Budapesttel kapcsolatos döntések a kormányülésen, vagy ami még rosszabb, a Fidesz-központban dőlnek el. Tarlósnak már csak egyetértési joga van, egyet nem értési joga nincs.

Félő, hogy a fejlesztések leállításával, az adósságállomány folyamatos gyarapodásával a kormánynak és a kormányt kiszolgáló főpolgármesternek az a célja, hogy csődbe kergessék Budapestet, és ezzel lehetőséget adjanak a fővárosi önkormányzatiság maradékainak felszámolására is.
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.