2018. március 2., péntek 12:40

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2018. március 2., péntek (OS) - Szél Bernadett a bankok elszámoltatását sem szavazta meg – Reagálás Szél Bernadett (LMP) nyilatkozatára

    Az a Szél Bernadett ígérget most fűt-fát a devizahiteleseknek, aki azt sem szavazta meg, hogy a bankok elszámoltatatásának eredményét visszakapják a devizahitelesek, és az adósok védelmében forintosítsuk a devizahiteleket. Ha rajta és a többi ellenzéki politikusokon múlt volna, megint a bankok jártak volna jól.
De ez nem is csoda, hiszen Szél Bernadett csak egy újabb kiábrándító baloldali politikus, aki a külföldi érdekeket védi, és annak a Sorosnak dolgozott, aki spekulációval és mások tönkretételével szerezte vagyonát. Magyarországon jelenleg is kilakoltatási moratórium van életben, és a bírósági végrehajtási törvény tavaly áprilisi módosításának köszönhetően a bankok nem árverezhetik el áron alul az ingatlanokat.
     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.