2018. március 3., szombat 18:22

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. március 3., szombat (OS) - Választási csalás és közokirat-hamisítás miatt tesz feljelentést a Jobbik képviselőjelöltje

    Az esettel kapcsolatban Szabó Ervin jobbikos képviselőjelölt közölte, a nyugtalanító körülmények miatt fellebbeznek és hétfőig jogi lépéseket tesznek. Emellett közokirat-hamisítás és választási csalás alapos gyanúja miatt megteszik a feljelentést ismeretlen tettes(ek) ellen. Egyébként könnyűszerrel kilehetne deríteni a rendszeradatok alapján, hogy egyes állampolgárok mely jelöltekre tettek ajánlást és ez alapján átnézni az ajánlóíveket, de a választási iroda nem adja ki a bizottsági delegáltaknak az erre irányuló adatokat. Joggal feltételezhető az is, hogy azért van közel ötven induló, hogy a legesélyesebb ellenzéki jelölttől, Szabó Ervintől vegyenek el szavazatokat.  A kiugró számú induló hátterében gyaníthatóan a Fidesz áll.

Jobbik, Békés megye 4. számú választókerület
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.